Tartózkodási engedély meghosszabbítása

A legtöbb esetben a tartózkodási engedély meghosszabbításához el kell hagynunk az országot, de ez a legtöbb esetben nagyon költséges és legfőképp időigényes, ha szeretné, hogy ne kelljen minden esetben elhagynia az országot a meghosszabbításhoz, vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk a segítségére lenni és megtalálni önnek a legjobb megoldást. Ahogyan a legtöbb szolgáltatásunkat ezt is nagy tapasztalatú kollégáink intézik, így biztos lehet benne, hogy a legjobb kezekben lesz ha ránk bízza a tartózkodási engedélyének meghosszabbítását.

Ideiglenes tartózkodási engedély meghosszabbítása a leggyakoribb feladat, hiszen ezt csak egy meghatározott időre kapják meg az ügyfeleink, a legtöbb esetben ez 3 hónap és ennyi idő után minden esetben meghosszabbításra van szükség, a legtöbb esetben igyekszünk olyan megoldást találni, hogy erre ne legyen szükség azon ügyfeleink részére akik hosszútávon terveznek Magyarországon tartózkodni.

Ideiglenes tartózkodási engedélyt ezen ügyfeleink igényelhetnek:

• Új-Zélandi
  • Koreai
  • Ausztrál
  • Japán
  • Chilei
  • Tajvani
  • Hong Kongi

A kérelem benyújtásával kapcsolatosan cégünk áll a rendelkezésére. És természetesen miután ügyfeleink megkapták az ideiglenes tartózkodási engedélyüket, az engedély meghosszabbításában is segítünk. Ha további információt szeretne megtudni a feltételekről és lehetőségekről, keressen minket bátran, esetleg kérjen ingyenes konzultációt, hogy tájékoztassuk a lehetőségekről és elkezdhessük a közös munkát.