Tartózkodási engedély ingatlan befektetéssel

Sajnos az egyszerű ingatlan befektetéssel nem lehet tartózkodási engedélyhez jutni, ehhez először is céget kell alapítani, melyről részletesebben olvashat a Cégalapítás cikkünkben, és ez a rész az üzleti terveink egyik formája, amikor is a cégünk üzleti tervében az ingatlan befektetés és hasznosítás szerepel. Vagyis alapítunk egy céget amely ingatlanba fektet és ezt fogja kiadni, hasznosítani. A legtöbb esetben az ügyfeleink az airbnb szolgáltatást választják amely önmagában is egy jövedelmező, jó befektetésnek számít, ahogy maga az ingatlan befektetés is nagyon jó választás Magyarországon a tartózkodási engedély már szinte csak ajándék.

Ingatlan vásárlás követelménye:

200.000 euro értékben kell 2 db ingatlant vásárolni kiadás céljára, mely a cég fő bevételi forrását fogja biztosítani.

Ahogyan olvashatta a cégalapítás nagyon egyszerű Magyarországon, az ingatlan befektetés a következő lépés amely kicsit nehezebb, de ebben is maximálisan a segítségére leszünk. Olyan ingatlant kell választanunk amelyet könnyedén kifogunk tudni adni, ezt a belvárosban érdemes kiválasztanunk és mivel 2db ingatlan az előírás, érdemes olyat választani amely közel van egymáshoz, mely megkönnyíti az üzemeltetést, az üzemeltetést végezheti ön is, de rábízhatja partnerünkre is, így önnek csak számláznia kell.

A tartózkodási engedély zökkenő mentes igényléséhez cégre és egy üzleti tervre lesz szükségünk amely biztosítja, hogy a vállalkozás jövedelmező lesz, ez a két jól kiválasztott ingatlannal 100%-os sikerességet biztosít.

Cégünk mindenben a segítségére lesz a cégalapítástól az ingatlan kiválasztásán keresztül az ingatlan adás vétel lebonyolításáig és még ez után sem engedjük el a kezét, segítünk az üzemeltetésben is.

Ha bármilyen kérdése lenne, keressen minket bizalommal, kérjen ingyenes konzultációt esetleg kérjen ingyenes visszahívást.