Tartózkodási engedély cégalapítással

A külföldiek számára nem csak a tartózkodási engedély megszerzése miatt érdemes céget alapítani Magyarországon, rengeteg előnye van a cégalapításnak, többek között a 9%-os társasági adó, és rengeteg üzleti befektetésre van lehetőség. Magyarországon nagyon egyszerű elindítani a vállalkozást, mindössze pár napot vesz igénybe és már használatba is veheti cégét, és Magyarország az egyetlen ahol az EU vagyis uniós adószám megszerzéséhez nem szükséges semmilyen procedúra, azonnal megigényelhető a vállalkozás indításával együtt és automatikusan meg is kapja a cég, így nagyon könnyen tudunk szolgáltatást nyújtani a környező EU országokban is.

Miért Magyarország a legjobb választás ha céget szeretnénk alapítani az EU-ban?

• Gyors cégalapítás akár 2 munkanap alatt
  • Alacsony társasági adó, ami akár meg is kerülhető (KIVA) így csak iparűzési adót kell fizetni amely 2% így a nyereség és forgalom után csak ennyit kell fizetni, míg nem vesszük ki osztalékként.
  • Azonnal megkapjuk az uniós adószámot, üzleti terv, üzleti partnerek és egyéb előírások nélkül.
  • A cég elindítása kevesebb mint 1000 euró, és alaptőke befizetésére és bent tartásra sincs szükség.
  • A tartózkodási engedély könnyedén megszerezhető.

Cégünk igyekszik mindent elvégezni önnek, VIP szolgáltatásunk keretében önnek egyszer kell megjelennie irodánkban továbbá egyszer Bankszámlát nyitnia ahová kollégánk elkíséri és meghatalmazás segítségével minden továbbit elintézünk, a cégalapítást, székhelyszolgálatot, TAJ-számot az ügyvezetőnek és a cég üzemeltetésében is segítünk mindenben, könyvelés, levél továbbítás email-ben, stb. Bármilyen megjelenésre, okmányiroda, NAV, akár el is kísérjük és tolmácsunk mindenben segíteni, informálni fogja.

Cégalapítással tartózkodási engedély

Céget alapítani nagyon egyszerű, de a tartózkodási engedély megszerzéséhez szükségünk van egy üzleti tervre is, amiben természetesen cégünk segítséget nyújt, miután megvan a cége és az általunk elkészített üzleti terv már meg is kapja a tartózkodási engedélyét. Miután ön mint ügyvezető megkapta a tartózkodási engedélyt, kérvényezhetjük családja számára is családegyesítés keretében a tartózkodási engedélyt. A család egyesítés a gyermekeire és házastársára vonatkozik.

Üzleti terv: Az egyik legjobb üzleti terv megoldás az ingatlan befektetés és üzemeltetés, melyről részletesebben az ingatlan befektetés cikkünkben olvashat.

Magyarországon minden nemzetiségű embernek lehetősége van céget alapítani, a cégalapításhoz elengedhetetlen, hogy Magyarországra utazzon, a legtöbb esetben ez nem okoz gondot, ha vízumra lenne szüksége a Magyarországra való utazáshoz, cégünk ebben is tud segítséget nyújtani.

Ha bármiben kérdése van, keressen minket bátran, kérjen ingyenes konzultációt ahol mindent részletesen elmondunk és válaszolunk felmerülő kérdéseire.