Magyar állampolgárság megszerzése

Sajnos azt kell, hogy mondjuk a Magyar állampolgárságot nem adják könnyen, ha csak nincsenek Magyar felmenői, esetleg a szülei gyermekei Magyar állampolgárok. Alap esetben 8 évig kell Magyarországon életvitelszerűen élni, hogy kérvényezhessük az állampolgárságot, egyszerüsített honosításra is van lehetőség, de ehhez kérje szakértőink segítségét akik pár kérdés után megtudják önnek mondani, hogy van-e bármilyen lehetőség az állampolgárság igénylésére.

Magyar felmenők

Ha bármilyen távoli rokonról van tudomása aki Magyar állampolgár volt már nő az esélye, hogy sikeresen elintézzük önnek az állampolgárságot, cégünk akár családfa kutatást is végez azért, hogy segítsen önnek, ha sikerült felkutatni és tudjuk igazolni a felmenőket akkor már csak a Magyar nyelv tudására van szükség, ha az is megy akkor bátran indulhatunk a procedúrának.

Miért érdemes megszerezni a Magyar állampolgárságot ha van rá lehetőségünk?

• Szabadon mozoghatunk, dolgozhatunk az Európai Unió tagállamai között
  • Vízum nélkül utazhatunk Amerikába és Kanadába
  • Magyarországon élhetünk ahol nagy a közbiztonság és más országokhoz képest alacsony árak, egyes országok nyugdíjából Magyarországon gazdagként élhetünk.