Cégalapítás

Magyarországon ha cégre van szüksége legyen Ön Magyar állampolgár vagy bármilyen nemzetiségű, cégünknél a legjobb helyen jár. Első sorban tartózkodási engedély megszerzése miatt szoktunk céget alapítani amelyről részletesebben ebben a cikkünkben olvashat. Ha viszönt önnek csak cégre van szüksége akkor is a legjobb helyen jár, hiszen óriási tapasztalattal rendelkezünk és akár 2 nap alatt elkészíthetjük cégét EU-s adószámmal együtt.

Amennyiben szeretne a lehető leghamarabb céget alapítani akkor mindenképp hívjon fel minket, ha nem sürgős akkor kérjen ingyenes konzultációt vagy visszahívást.

Miért érdemes Magyarországon céget alapítani?

• Nagyon egyszerű és gyors a cégalapítás
  • Könnyen megszerezhető az EU-s adószám, míg más országokban több procedúrán kell átesni és akár több hónapba is telhet míg megkapjuk az adószámot.
  • Az alap tőkét 3.000.000 Ft nem kell betenni vagy bent tartani a cégben, erre vonatkozóan nagyon engedékenyek a szabályok.
  • Az áfát (27%) leszámítva jónak számít az adózás, nagyon sok adózási forma közül választhatunk, a társasági adó mindössze 9% amely egyes adózási formában 0%
  • Magyarország közép Európában fekszik, így nagyon jó lehetőséget nyújt a nemzetközi kereskedelemben.

Mi szükséges a cégalapításhoz?

Érvényes okmány amely lehet útlevél is és szükség lesz egy bankszámlaszámra. Ezen kívűl mi minden mást megoldunk, székhely, kézbesítési megbízott ha nincs Magyarországi állandó lakhely.

Ha bármilyen kérdése lenne, kérem keressen minket bizalommal a lenti elérhetőségeinken.